Inauguració de l'any Vicenç Mut

Any Mut

Vicenç Mut Amengual (1614-1687): un mallorquí universal

La UIB i la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats commemoren el quart centenari del naixement d’aquest astrònom, historiador, enginyer militar i jurista.

Dia 23 d'octubre tindrà lloc la inauguració dels actes organitzats amb motiu de l’Any Mut, en el qual es commemora el quart centenari del naixement de Vicenç Mut Amengual (1614-1687), un polifacètic erudit mallorquí del segle XVII. Els seus coneixements sobre art, arquitectura militar, dret, astronomia, matemàtiques, física, literatura, història i cartografia el converteixen en un dels mallorquins més destacats i il·lustres de la seva època, un veritable home universal.
 
A la inauguració hi intervindran el doctor Miquel Deyà, director general d’Educació, Personal Docent, Universitats i Recerca; el doctor Josep Juan Vidal, catedràtic d’Història Moderna i membre del comitè organitzador; i el doctor Llorenç Huguet, rector de la UIB.

 

Conferència inaugural: Vicenç Mut i la renovació científica mallorquina i espanyola al segle XVII, pel Dr. Victor Navarro Brotons

 

Dia: dijous, 23 d’octubre de 2014
Hora: 13 hores
Lloc: Aula de Graus de l’edifici Ramon Llull, campus universitari, Palma